IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
09:41 | 29 август 2024
Обновен: 02:37 | 14 септември 2024

Арестуваха варненец, задигнал чантичка с пари и документи от строителен обект

Друг се озова с белезници заради кражба на куфар с инструменти

По материала работи: Александър Дечев
Арестуваха варненец, задигнал чантичка с пари и документи от строителен обект

Рецидивист е в  ареста на Първо РУ. Вчера полицаите са образували досъдебно производство за извършена кражба на чантичка с лични документи и пари. Бързата реакция на униформените довела до установяването и залавянето на 32 – годишния  варненец, извършил присвояването от строителен обект, находящ се в централната част на Варна. За случая е уведомена прокуратурата, а вещта обект на престъплението е намерена и приобщена към делото, съобщават от пресцентъра на полицията в морската столица.

Рецидивист е в  ареста на Първо РУ. Вчера полицаите са образували досъдебно производство за извършена кражба на чантичка с лични документи и пари. Бързата реакция на униформените довела до установяването и залавянето на 32 – годишния  варненец, извършил присвояването от строителен обект, находящ се в централната част на Варна. За случая е уведомена прокуратурата, а вещта обект на престъплението е намерена и приобщена към делото.

Коментари

Новини Варна