IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
16:00 | 23 август 2024
Обновен: 11:26 | 12 септември 2024

Във Варна: Стреляха по неправилно паркиран автомобил (СНИМКИ)

Инцидентът е станал до хипермаркет във "Възраждане"

По материала работи: Слав Велев
Във Варна: Стреляха по неправилно паркиран автомобил (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук

Стреляха по неправилно паркиран автомобил във Варна. Инцидентът е станал до хипермаркет в квартал "Възраждане". "Днес спрях преди пешеходната пътека на Лидл от страната на магазина. Буден гражданин ме санкционира с въздушна пушка по задното стъкло, оцелях! Доколкото разбрах, това се случва не за първи път. Внимавайте как спирате, наказателят не си поплюва!!!", разказва потърпевшият.

Той споделя, че извършителят е стрелял два пъти по автомобила. Според него изстрелите са дошли от близкия блок.  по време на първия изт

"Бях в колата, цъках си на телефона, добре съм! Изстрелите бяха два в разстояние 10 минути. Човека се оказа хуманист и ми е дал време да се махна, но първото не разбрах, че е изстрел, по мислих, че е от камък от пътя", споделя още той.

Коментари

Наказателят 2 ( преди 2 седмици )
Ама много са ми интересни такива екземпляри. 10 мета на пред влизаш на паркинга на Лидъл обаче точно там редовно има някой спрял мързелив търтей щото ще спести 10-15 метра да върви. Другите подобни такива пък спират точно пред входа на кауфланд и пречат на движението там въпреки, че 70% от местата на паркинга са свободни. Други пък да не въртят чак до паркинга спират на спирката на Република. Там ченгетата бяха ги метнали преди време. струва ми се, че тоя дето са го стреляли е разбрал намека.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
анонимен ( преди 2 седмици )
А вие кога ще се научите да спирате правилно? Ва холата вече не им издържат нервите от простотиите на тъпите шохьори
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 6 rate up comment 1
ицо ( преди 2 седмици )
Спете в новите БМВ та, а хората стрелят по нас!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 4
Новини Варна