IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Новини Варна
16:15 | 21 август 2024
Обновен: 15:24 | 11 септември 2024

Закопчаха четирима мъже с дрога във Варна

Те са спипани с триметилфентанил и метамфетамин

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха четирима мъже с дрога във Варна

Снимката е илюстративна: Черно море/АРХИВ

Закопчаха трима мъже с дрога във Варна. Преди дни, при извършване на полицейска проверка от служители на Първо и Трето РУ в морския град, са задържали за срок до 24 часа 33, 38 и двама 45 - годишни мъже.

Нарушителите доброволно предали намиращите се в тях пакетчета с триметилфентанил и метамфетамин, установено след изготвените експертни справки.

Униформените са образували бързи производства, материалите са докладвани на прокуратурата

Коментари

4efi4a ( преди 2 седмици )
Така е в БГ дилърите си продават а с наркоманите МВР отчита дейност . Мой познат беше "заловен" наскоро от МВР с Фентанил за 4лв пред дома на дилъра. Взеха му дозата и го държаха в кризи в ареста и писаха статии за вестници и телевизии, а дилъра никой не го пипна. На запад това е забранено защото се поставя живота на зависимия в опасност (какъвто и да е пак е нечий син, брат и внук). Няма политики към зависимите както и към психично болните нито държава за тях, още един висящ в годините проблем.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
4efi4a ( преди 2 седмици )
Ей тва са медиите в БГ, търсят само сензация пък ако няма си я създават и истината става от обективна все по не-обективна и обществото вместо да ги линчува чака да го изтипосат и него, че да вземе отношение.Истината е , че въпросният Фентанил е синтетичен Хероин много по силен, наркозависимите го взимат по нужда, а когато го нямат крадат, нападат за да си го набавят. МВР от години знаят от каде идва, но ловят наркоманите за отчет и пазят дилърите и това е смешно да вземеш дозата на наркомана.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна