IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
12:25 | 3 юли 2015
Обновен: 09:17 | 7 септември 2024

Отличават двама училищни директори за принос към местната образователна система

Ръководителите на Първа и Пета гимназия във Варна получиха признание за дългогодишната си работа

По материала работи: Слав Велев
Отличават двама училищни директори за принос към местната образователна система

Двама директори на варненски училища бяха отличени за принос в системата на местното образование. Това решиха принципно членовете на постоянната комисия по “Култура и духовно развитие” към местния парламент.

 

Златни почетни знаци “За заслуги към Варна” ще получат директорите на I ЕГ Веселин Василев и ГПЧЕ “Йоан Екзарх” Галина Германова. Василев е удостоен с приза по повод 20-годишното си управление на езиковата гимназия за изкучаване на немски и английски език и превръщането й е едно от най-успешните и желани училища в града. Германова бе отличена не само заради дългогодишната си работа, начело на Пета гимназия, но и заради успешната си дейност по усвояване на средства по ервопейски програми и проекти.

 

Въпреки положителното становище от страна на членовете на водещия орган в Общинския съвет, двете предложения бяха изпратени за мнение по компетентност и до комисията по “Наука и образование”. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна