IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
13:20 | 10 август 2024
Обновен: 14:51 | 17 септември 2024

Наградиха отличници от випуск 2024 на ВВМУ „Никола Вапцаров“

503 студенти и курсанти от 14 специалности получиха своите дипломи

По материала работи: Александър Дечев
Наградиха отличници от випуск 2024 на ВВМУ „Никола Вапцаров“

Снимка: Пресцентър Община Варна

Отличници от випуск 2024 на Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“ бяха наградени по време на тържествена церемония в двора на учебното заведение.


 
Почетен плакет и парична награда получи курсант-мичман Рафаел Кънев – първенец на випуска от специалност „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“. С плакет и парична награда бе отличен още курсант-мичман Тони Георгиева, която е първенец на специалност „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“.
 
"Поздравявам ви по случай успешното ви дипломиране днес и съм убеден, че излизате от престижното Висше военноморско училище подготвени за предизвикателствата на живота", каза в приветствието си кметът Коцев. Той посочи, че ВВМУ е гордост за Варна и възпитава кадри, които са достойни, доблестни и смели. Коцев пожела на курсантите и студентите винаги да останат свързани с морския град и морето, независимо от своите професии.
 
Награди бяха връчени и от началника на ВВМУ „Н. Вапцаров“ флотилен адмирал Боян Медникаров. На тържествената церемония присъстваха още заместник-областният управител Айрие Ибрямова, ръководството на училището, командния и преподавателски състав, родители и гости.
 
503 студенти и курсанти от 14 специалности получиха своите дипломи днес във ВВМУ.

Коментари

Новини Варна