IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:45 | 8 август 2024
Обновен: 23:05 | 20 септември 2024

Закопчаха двама непълнолетни, свили кола от кв. "Левски"

Момчетата се оказали стари познайници на полицаите във Варна

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха двама непълнолетни, свили кола от кв. "Левски"

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Двама непълнолетни, стари познайници на полицията са заловен от екип на Второ РУ във Варна. След бързи действия на униформените, момчетата са установени, като извършители на кражба на лек автомобил.

Инцидентът е станал в понеделник вечерта, а до прецизната реакция на полицията се стигнало след подаден сигнал от потърпевшата, че от обособен паркинг на жилищен блок на ул. „Батова“ в кв. "Левски", е изчезнала описаната кола.

Единият от извършителите е настанен в дом за временно настанявне на малолетни и непълнолетни, а другият е предаден на родителите си, а за случая е уведомена прокуратурата и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Isabella Ethan ( преди 1 месец )
искам да благодаря на DR Apata, човекът, който ми помогна да оправя брака си и да накара съпруга ми да ме обича повече, ако имате брачен проблем, можете да се свържете директно с него на -Email- drapata4***gmail.com, Можете също да изпратите Whatsapp/viber него с този номер (+447307347648).той е точният човек, който може да ви помогне с брачния ви проблем, желая ви всичко най-добро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна