IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
13:00 | 6 август 2024
Обновен: 23:09 | 15 септември 2024

Оставиха за 72 часа в ареста мъжа, който наби и накара варненец да изтегли пари от банкомат

31-годишният извършител е добре познат на органите на реда

По материала работи: Александър Дечев
Оставиха за 72 часа в ареста мъжа, който наби и накара варненец да изтегли пари от банкомат

В рамките на днешния ден предстои 31-годишен мъж да бъде привлечен към наказателна отговорност във връзка със случай на грабеж, отвличане и принуда, регистриран на 5 август 2024 година. Х.Р. ще остане в ареста за срок до 72 часа. Наблюдаващият случая прокурор от Окръжна прокуратура – Варна ще внесе искане за постоянното му задържане под стража в съда.

Според събраните до момента доказателства по образуваното досъдебно производство, на 5 август Х.Р. нападнал своята жертва и противозаконно му отнел портфейл с малка сума пари, лични и банкови документи. След това в съучастие с неустановено към момента лице, отвлякъл потърпевшия от грабежа мъж и го отвел до банкомат с намерението да набави за себе си допълнителна облага. Принудил го да изтегли пари от банковата си сметка и след като му отправил заплахи го накарал да му даде сумата от 300 лева.

Х.Р. е добре известен на органите на реда, осъждан е за различни престъпления и е извършил грабежа и изнудването при условията на опасен рецидив. В резултат от предприети незабавни действия на служителите на ОД на МВР – Варна, той е издирен и задържан.

Разследването продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна.

Коментари

Isabella Ethan ( преди 1 месец )
искам да благодаря на DR Apata, човекът, който ми помогна да оправя брака си и да накара съпруга ми да ме обича повече, ако имате брачен проблем, можете да се свържете директно с него на -Email- drapata4***gmail.com, Можете също да изпратите Whatsapp/viber него с този номер (+447307347648).той е точният човек, който може да ви помогне с брачния ви проблем, желая ви всичко най-добро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна