IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:28 | 1 август 2024
Обновен: 06:28 | 9 септември 2024

Пускат Симеон Милков от ареста във Варна срещу 3 бона гаранция

Влогърът бил издирван във връзка с друго съдебно производство

По материала работи: Слав Велев
Пускат Симеон Милков от ареста във Варна срещу 3 бона гаранция

Симеон Милков/Снимка: Шибанистан

Повдигнаха обвинение на Симеон Милков за хулиганство във Варна. 33-годишен мъж от Велико Търново е привлечен към наказателна отговорност за това, че извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и изразяващи явно неуважение към обществото, отличаващи се с дързост, при условията на повторност., съобщиха от прокуратурата в морската столица. Действията на Симеон Милков били провокирани от опита на полицейски служител да изпълни своите служебни ангажименти във връзка със сигнал за неправилно паркиран лек автомобил.

Милков е задържан по ЗМВР на 31 юли 2024 година около 11:00 часа, когато същият реагирал бурно на действията на полицай от ОД на МВР – Варна, свързани със санкциониране на неправилно паркиран автомобил на негов приятел. С.М. започнал да обижда служителя на Първо РУ, държал се грубо и арогантно и дори се заканил да уволни директора на ОД на МВР в града. След като не спрял да се държи непристойно и след пристигането на полицейски патрул, същият бил задържан от органите на реда.

При извършените проверки станало ясно, че 33-годишният е известен на МВР, осъждан е за хулигански прояви и има висящо дело отново за непристойни действия в Районен съд – Велико Търново. Той дори е издирван във връзка със съдебно производство.

Работата по образуваното бързо производство продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура във Варна. На С.М. е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева.


 

Коментари

sando ( преди 1 месец )
Не казвате,че спътника му е бил друсан до козирката, със свалени ***. Симон не е дал да му вземат проба за наркотици,и се е направил на болен,за да го приемат в болницата. Първо се ежи на куките,после му е лошо?!?! И има хора,които вярват на тоя ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна