Варна 15°
fallback
Новини Варна
12:45 | 1 август 2024
Обновен: 22:40 | 16 септември 2024

Председателят на Общинския съвет кани кмета на Варна на публично обсъждане

Темата на срещата е изготвянето на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти от последната сесия

По материала работи: Слав Велев

Председателят на Общинския съвет във Варна Христо Димитров

Председателят на Общинския съвет във Варна Христо Димитров покани кмета на Варна Благомир Коцев и отговорните представители от общинската администрация на среща - "знак на подадена ръка за възстановяване на диалога". Срещата ще се проведе от 10 часа на 2 август, петък, в кабинета на Христо Димитров на етаж 3 в сградата на Община Варна.

Темата на срещата е изготвянето на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти, които бяха включени в последната сесия, уточняват от пресцентъра на ОбС-Варна. Той ще очаква обосновка какво налага спешността на гласуване на средства от бюджета на Варна за доклади за съответствие. 

По думите на Димитров, целта на срещата е да бъдат уеднаквени представите за причините за вота на Общинския съвет и да се продължи работата по един координиран начин. 

Подробностите вижте тук.  

Припомняме, че кметът на Варна Благомир Коцев поиска да се свика извънредно заседание на Общинския съвет през месец август. Целта е да бъде отново проведено гласуване във връзка с отпускането на 80 000 лв. от бюджета на Общината за изготвяне на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти. 

Автор на статията:
Слав Велев
Председателят на Общинския съвет във Варна Христо Димитров кани кмет кмета на Варна Благомир Коцев Общински съвет варна община Варна
0 коментара
fallback
fallback