IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:45 | 1 август 2024
Обновен: 04:40 | 9 септември 2024

Председателят на Общинския съвет кани кмета на Варна на публично обсъждане

Темата на срещата е изготвянето на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти от последната сесия

По материала работи: Слав Велев
Председателят на Общинския съвет кани кмета на Варна на публично обсъждане

Председателят на Общинския съвет във Варна Христо Димитров

Председателят на Общинския съвет във Варна Христо Димитров покани кмета на Варна Благомир Коцев и отговорните представители от общинската администрация на среща - "знак на подадена ръка за възстановяване на диалога". Срещата ще се проведе от 10 часа на 2 август, петък, в кабинета на Христо Димитров на етаж 3 в сградата на Община Варна.

Темата на срещата е изготвянето на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти, които бяха включени в последната сесия, уточняват от пресцентъра на ОбС-Варна. Той ще очаква обосновка какво налага спешността на гласуване на средства от бюджета на Варна за доклади за съответствие. 

По думите на Димитров, целта на срещата е да бъдат уеднаквени представите за причините за вота на Общинския съвет и да се продължи работата по един координиран начин. 

Подробностите вижте тук.  

Припомняме, че кметът на Варна Благомир Коцев поиска да се свика извънредно заседание на Общинския съвет през месец август. Целта е да бъде отново проведено гласуване във връзка с отпускането на 80 000 лв. от бюджета на Общината за изготвяне на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти. 

Коментари

Новини Варна