IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:00 | 1 август 2024
Обновен: 16:32 | 8 септември 2024

Кметът пак каза защо е спрян светофарът на "Горчивата чешма"

Живущите в района се жалват, че община Варна ограничава достъпа до домовете им

По материала работи: Слав Велев
Кметът пак каза защо е спрян светофарът на "Горчивата чешма"

Снимка: Община Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев отново обясни защо е спрян светофарът на пътя за курорта „Златни пясъци” до "Горчивата чешма". Заради решението на общината в два поредни дни живущи в района протестираха.

„Въпреки че разбирам неудобството им да шофират километър-два до кръговото за Виница, трябва да отбележа, че техните права не са нарушени, а с действията си те блокират хиляди жители и гости на града в колите си.

Всички варненци знаят, че в летния сезон градът нараства неколкократно, а с това и трафикът към курортите. Вследствие на затварянето на ул. „Арх. Манол Йорданов”, жителите в многохилядната „Трака“ могат да използват само „Княз Борис I”, за да стигат до града. Така движението по булеварда става още по-натоварено. От една страна туристи пътуват между Варна и комплексите, от друга – жителите на „Траката“ отиват до града и обратно.

Спирайки светофара на изхода на Варна, по „Княз Борис I“ драстично се облекчава трафикът от и към града. Практически светофар няма от Икономическия университет до Златни пясъци”, написа Благомир Коцев във „Фейсбук”.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна