IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
11:45 | 31 юли 2024
Обновен: 01:56 | 8 септември 2024

Закопчаха 71-годишен от Перник, катастрофирал кьоркютук пиян край Варна

Спипаха двама дрогирани шофьори в центъра на морската столица

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха 71-годишен от Перник, катастрофирал кьоркютук пиян край Варна

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Закопчаха възрастен мъж от Перник, катастрофирал кьоркютук пиян край Варна. С високо съдържание на алкохол в издишания въздух е задържан 71 - годишен жител на миньорския град. Той бил проверен с дрегер от служители на Четвърто РУ вчера, в Бяла, при участие на ПТП с материални щети и след установеното нарушение е задържан в ареста до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.

В хода на редовна проверка против употребата на алкохол и наркотици във Варна са установени двама нарушители за днес. В центъра на града те спрели двама водачи на леки автомобили на по 33- годишна възраст. Направените тестове с наркодрегер показали, че мъжете са седнали зад волана на управляваните от тях коли, след употреба на психоактивни вещества - амфетамин и кокаин.

Нарушителите били отведени в полицейския арест за срок до 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства, разследването по които продължава под наблюдението на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна