IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
11:00 | 30 юли 2024
Обновен: 12:00 | 19 септември 2024

"В и К" разкопа грешна улица във Варна

Работниците търсили тръба, каквато там нямало

По материала работи: Александър Дечев
"В и К" разкопа грешна улица във Варна

"В и К" разкопа грешна улица във Варна. Става дума за "Петър Слабаков" в ж.к. "Бриз", съобщава Радио "Варна".

Тя е разкопана заради присъединяване на нова кооперация към ВиК-мрежата. Оказва се обаче, че на тази улица няма присъединителна тръба. В търсене на тръбата от дружеството са прокопали целия район въпреки опитите на живеещите на "Петър Слабаков" да им обяснят, че такава тръба не съществува.

 

Съседите им дадоха документи коя кооперация къде е вързана. Всички хора се опитаха да кажат, че такава тръба тук няма, но те копаеха, за да я търсят, и в търсене прокопаха целия район, възмущават се живеещи на улица "Петър Слабаков". 

Пътят е пропаднал заради тежката техника, нарушена е целостта и на тротоара. Живущите там са пуснали жалби към Община Варна, съобщи Юлияна Петкова.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна