IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
08:53 | 2 юли 2015
Обновен: 09:44 | 22 август 2024

Хотелиерите не вдигнаха цените на нощувките от 1 юли

Повечето от офертите варират от 40 до 80 лв.,

По материала работи: Деян Михайлов
Хотелиерите не вдигнаха цените на нощувките от 1 юли


Тази година хотелиерите не вдигнаха цените на нощувките от началото на юли, установи проверка на в. „Черно море“. В повечето сайтове за колективно пазаруване се предлагат примамливи оферти както за почивка на море, така и за планинско лятно спокойствие.
Съвсем закономерно цените край морето са по-високи. От началото на месеца те варират от 40 до 80 лева за нощувка, като в повечето случаи се предлагат закуска и вечеря. Най-скъпи са почивките в луксозните 5-звездни хотели, където дневният престой излиза средно 100 лв., като в него са включени  чадър и шезлонг. Най-високите цени са в Златни пясъци и Слънчев бряг, докато най-приемливите оферти са по Северното Черноморие, където могат да се открият хотели с нощувки и от 30 лв.
Планинските курорти също рязко намалиха цените на услугите, за да могат да привлекат туристи през летния сезон. Повечето от офертите варират от 20 до 50 лв., като в това е включена и услугата all inclusive. 

АЛЕКСАНДЪР ГЪЛЪБОВ

Коментари

Новини Варна