IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
16:45 | 26 юли 2024
Обновен: 21:19 | 7 септември 2024

Грозна гледка! До варненски мол се появи сметище

Хората алармират, че гледката е постоянна вече месеци наред, а мерки няма

По материала работи: Александър Дечев
Грозна гледка! До варненски мол се появи сметище

На грозна гледка на метри от варненски мол се натъгнаха потребители на фейсбук групата "Забелязано във Варна". Те алармират, че гледката е постоянна вече месеци наред, а мерки няма.

"Чиста и красива" Варна. Това е бул. "Сливница" до Мол "Делта Планет". Тази гледка е постоянна, не е инцидентна.", пише варненка, цитирана от "Варна 24"

Жената е качила няколко кадъра, на които се виждат всевъзможни боклуци, включително автомобилни гуми.

"Като почнат да глобяват за това кой какъв боклук къде хвърля, може и да има развитие. Българите се стряскат само като им бъркаш в джоба", коментира мъж.

"Какво става с Варна? Такава мръсотия не е била...!", възмущава се друг.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна