IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
11:00 | 19 юли 2024
Обновен: 17:34 | 6 септември 2024

Продължават да крадат яко по плажовете във Варна

Свиха три чанти на летовници само за ден

По материала работи: Слав Велев
Продължават да крадат яко по плажовете във Варна

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Продължават да крадат яко по плажовете във Варна. Три чанти били отмъкнати от плажуващи, които посетили един от варненските плажове. Вътре имало четири портмонета с пари, дебитни карти и лични вещи. За случая алармира Дени Илиева в една от местните групи във Facebook.

"Чантите са две дамски, от които едната е бляскава, а другата бяла на GUESS, третата е черна кожена раница", разказва Илиева.

Тя призовава всеки, който има информация за посегателството, да се свърже с нея на тел. 0878955040.

Дамата отправя и апел към апашите: "Вземете парите, но ни върнете вещите и документите!".

Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Припомняме, че само преди дни във Варна бе предотвратена друга плажна кражба. Спасител спря крадец, отмъкнал чантата на летовник, докато той плува в морето на Южния плаж. Веднага е подаден сигнал в полицията и крадецът е задържан. Оказа се, че той е на 59 години, от Благоевград.

14-годишна крадла бе спипана преди дни, след като сви чанта от плажа в "Аспарухово". Малко преди това бе арестувана жена от Добрич, откраднала телефон от един от централните плажове във Варна.

От полицията в морската столица заявиха, че провеждат специализирани операции по сигнали за кражби на плажа. Има и редица задържани.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна