IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
15:30 | 14 юли 2024
Обновен: 16:27 | 16 септември 2024

Огромен пожар близо до Варна

Огънят е близо до разклона за Слънчево

По материала работи: Александър Дечев
Огромен пожар близо до Варна

Снимки: Фейсбук "Забелязано във Варна"

Огромен  пожар бушува близо до Варна. От снимки в социалните мрежи става ясно, че мястото е разклона за Слънчево. вероятно горят сухи треви.

Под публикацията във фейсбук страницата "Забелязано във Варна" вече има и много коментари, като хората са на мнение, че причина за огъня може да е хвърлена през прозореца на кола цигара.

"Нова ТВ" се позовава на свои зрители, според които огънят е в района на Побитите камъни. Според информацията, огънят се разпространява бързо, създавайки опасни условия за пътуващите в този участък. Въпреки усилията на пожарните екипи, ситуацията остава критична, като пожарът продължава да гори интензивно.

Освен във Варна, пожари бушуват и на други места в страната. Сериозно е положението в областите Пловдив, Хасково, Кюстендил и Ямбол. В Свиленградско се развива един от най-големите пожари за последните десетилетия у нас, който също създава сериозни проблеми за местното население и инфраструктура.

Коментари

Новини Варна