Варна 22°
fallback
Новини Варна
15:22 | 8 юли 2024
Обновен: 13:42 | 6 октомври 2024

Трупове на кучета се появиха и във Варна

Първият случай е от улица "Девета" в "Боровец"

По материала работи: Слав Велев

Снимката е илюстративна

След поредицата новини за разпръсната отрова и починали от това домашни любимци във Велинград и София се появи същата информация и за Варна. Трупове на кучета по улиците шокираха жителите на местността "Боровец" в район "Аспарухово". За зловещата гледка съобщиха хора в социалните мрежи. В рамките на едва няколко часа бяха пуснати няколко различни поста.

Първият случай е от улица "Девета".

Жена написа:

"До изрода, който трови животните по ул. "Девета"! Арчи е мъртъв, а друго куче бере душа! Щастлив ли си, изроде? Само да разбера кой си! Ако някой може да помогне за другото куче. Голямо е и не мога сама да се справя! Не знам колко ще издържи!"

Малко по-късно на същата улица, хора се натъкнаха на друго умряло куче. Отново домашно. Този път от породата Джак Ръсел.

"Защо ми отровихте кучето? Какво ви направи толкова, какво???" проплака стопанката на животното.

От постовете става ясно, че отровата е хвърлена по улиците на местността от човек, който "разчиства" района.

"Човек, който може да убие умишлено куче е опасен за обществото! Що за изроди има, Боже?!" казват хората и настояват за поставяне на видеонаблюдение в "Боровец".

Автор на статията:
Слав Велев
боровец трупове кучета трупове кучета Варна трупове кучета Боровец новини новини варна крими криминални новини улица Девета Боровец
0 коментара
fallback
fallback