IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
12:11 | 4 юли 2024
Обновен: 03:35 | 7 юли 2024

Алено сърце грейна до МВР

Поставиха контейнер за събиране на пластмасови капачки до сградата на Областната дирекция във Варна

По материала работи: Слав Велев
Алено сърце грейна до МВР

Снимка: ОДМВР-Варна

Поставиха контейнер за събиране на пластмасови капачки до сградата на Областната дирекция на МВР във Варна

"Днес, ден преди празника на МВР – 5 юли, символично поставихме това метално сърце – контейнер пред нашата сграда,  по повод на благотворителната кампания и искам то да е символ на нашата /моята/ благодарност към всички служители от системата за сърцатата и самоотвержена работа", коментира директорът на ОД на МВР Варна старши комисар Андрей Ангелов.

„Службата в полицията е призвание. Тя не може да се определи, като работа, тъй като работния ден при нас, няма начало и край. Често, хората ни търсят в най-трудните за тях моменти, което я прави по-скоро призвание. Дългите дни и нощи, многото рискове и отговорности, които полицаите имат пред обществото, превръщат работата ни в кауза и дълг. С мисъл, помощ и отворено сърце -  такова, каквото е било винаги – към всички нуждаещи се, инициирах изработката и поставянето на този контейнер за пластмасови капачки, където служителите от Дирекцията на МВР да събират ценната пластмаса", коментира още старши комисар Андрей Ангелов.

Коментари

тая мутра по средата ( преди 21 часа )
дето са я арестували, кой е ? И стига с тия глупости за събиране на капачки. Събирайте фасове от земята, по-голям ефект ще има и за хората и за природата. 240-те разбойници купуват самолети, ракети, курвети, а тия капачки ще ми събират ? Наивници.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна