IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новини Варна
11:15 | 27 юни 2024
Обновен: 00:59 | 30 юни 2024

Нов съветник положи клетва във Варна

Юлиян Минчев заема мястото на Ивайло Костадинов, който беше избран за народен представител от ИТН

По материала работи: Слав Велев
Нов съветник	положи клетва във Варна

Юлиян Минчев/Снимка: ОбС-Варна

Юлиян Минчев положи клетва като общински съветник преди началото на 12-тото заседание на местния парламент във Варна.

Той заема мястото на Ивайло Костадинов, който беше избран за народен представител. Минчев влиза от листата на „Има такъв народ“ и това ще бъде първият му мандат като общински съветник. По-късно днес ще стане ясно в дейността на кои постоянни и временни комисии ще вземе участие.

Новоизбраният член на местния парламент е магистър по счетоводство и контрол в Икономически университет – Варна. Има дългогодишен опит в сферата на частния бизнес и корпоративното управление.

На днешното заседание предстои съветниците да решат кой да заеме мястото на Костадинов на постa председател на ПК „Европейски въпроси и международно сътрудничество“. В дневния ред фигурираше и точка за избор на заместник-председател на Общинския съвет, но тя беше оттеглена.

Коментари

IVAN1 ( преди 2 дни )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна