IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новини Варна
16:00 | 25 юни 2024
Обновен: 17:03 | 3 юли 2024

Организират воден празник за деца в неравностойно положение във Варна

Той ще се проведе на 28 юни, от 10:00 часа, на Офицерския плаж

По материала работи: Слав Велев
Организират воден празник за деца в неравностойно положение във Варна

Воден празник за деца в неравностойно положение под наслов „Мечтите могат да бъдат реализирани“ ще се проведе на 28 юни, от 10:00 часа, на Офицерския плаж (Втора буна). Събитието Jet Ski therapy се организира със съдействието на Община Варна.  

Инициативата е специално организирана за деца с увреждания и проблеми с моториката на тялото. Те ще имат възможността да се повозят на воден ски джет и да усетят адреналина под зоркия поглед на шампиона в този спорт - Валентин Захариев.

Jet Ski therapy е събитие, което се провежда и в редица европейски държави. Началото е поставено преди 8 години в Италия от тамошния шампион по джет ски Фабио Инкорвая. В България инициативата се провежда вече четири поредни години, във Варна е за втори път. 

Идеята на организаторите е да накарат децата в неравностойно положение да усмихнат, да се почувстват специални и да им подарят едно щастливо лято. 

Коментари

Новини Варна