IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
Новини Варна
07:47 | 25 юни 2024
Обновен: 17:30 | 28 юни 2024

Моторист почина при тежка катастрофа във Варна

При инцидента пострада и дете

По материала работи: Слав Велев
Моторист почина при тежка катастрофа във Варна

Снимката е илюстративна :АРХИВ

Моторист на 47-годишна възраст почина при катастрофата по пътя за варненския квартал “Виница”. При инцидента пострада и 10-годишният му син, който се е возил на мотора. Детето е в тежко състояние в реанимация.

Водачът на лекия автомобил, който е правил обратен завой на спирка “Лотос” по пътя за кв. “Виница” е на жена на 23 години. Тя е без наранявания, пробите ѝ за алкохол и наркотици са отрицателни.

Тежката катастрофа стана малко след 19.00 часа по пътя към кв. “Виница” във Варна. По свидетелски показания, лек автомобил прави обратен завой в близост до спиртка на градския транспорт. В същото време преминава мотор и автомобилът го блъска.

Коментари

анонимен ( преди 2 дни )
Хора, карайте бавно и внимателно в града. Ако се движите с 50 км/ч, каквото и да се случи няма да има толкова смъртни случаи. Дано детето се оправи. БПД.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Louis18 ( преди 3 дни )
Г-н Керубин Луис е единственият честен и сериозен кредитор в България, когото познавам и който ми отпусна заем от 20 000 евро. След като претърпях измами от определени фалшиви заемодатели, следвайки реклама в интернет, успях да му изпратя имейл. Накратко, за да избегна измами с предложения за финансиране, препоръчвам г-н Керубин Луис Ето вашия имейл адрес: cherubinlouis18@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна