IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Новини Варна
15:00 | 21 юни 2024
Обновен: 21:09 | 1 юли 2024

Лекари искат контролиран достъп до паркинга на варненска поликлиника, нямало къде да паркират

Ремонтират първия етаж на ДКЦ "Аспарухово"

По материала работи: Слав Велев
Лекари искат контролиран достъп до паркинга на варненска поликлиника, нямало къде да паркират

Паркингът пред „ДКЦ 5 Варна – Св. Екатерина“ да бъде с контролиран достъп. За това настояват от лечебното заведение, които изпитват ежедневни затруднения с паркирането на автомобили на пациенти и работещи в структурата.

Пред съветниците от ПК „Собственост и стопанство“ бе съобщено, че паркингът целодневно е зает от коли на живущи в близост, което възпрепятства достъпа до „ДКЦ 5 Варна – Св. Екатерина“. Тези трудности с паркирането водят до отлив на пациенти и е една от пречките за привличането на нови специалисти към екипа на дружеството, посочиха от ръководството на диагностично-консултативния център. За да може лечебното заведение да осъществи това свое желание, членовете на комисията дадоха съгласието си да му се учреди право на ползване.

Във фокуса на днешното заседание беше и друго здравно заведение – „ДКЦ Св. Иван Рилски“ в кв. „Аспарухово“. Съветниците гласуваха капиталът на дружеството да бъде увеличен със 148 550 лв., представляващи стойността на отпуснатите от общинския бюджет средства за ремонт на първи етаж на сградата. Одобрени бяха застрахователи както на  „ДКЦ Св. Иван Рилски“, така и на „Двореца на културата и спорта“.

 

Коментари

Ивелина ( преди 1 седмица )
От ДКЦ 5 да си изрежат и поддържат зелените площи пред входа на поликлиниката, защото са завзели целия тротоар по улица Сава !Налага се гражданите да вървим по шосето вместо на тротоара , толкова е занемарено!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна