Варна 22°
fallback
Новини Варна
11:15 | 20 юни 2024
Обновен: 05:07 | 29 юни 2024

„България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт

И двата великолепни града са само на няколко часа разстояние със самолет

По материала работи: Слав Велев

В началото на лятото националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с откриването на две нови директни линии от морския град Варна – до чешката столица Прага и до германския мегаполис Франкфурт.

И двата великолепни града са само на няколко часа разстояние с полетите на „България Еър“ – бързо, безпрепятствено и удобно, а лятото е един от най-подходящите сезони за посещението им.

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия, като стартират от 23 юни и ще бъдат изпълнявани с две честоти седмично – в сряда и в неделя. Удобното разписание дава възможност на жителите на Варна и Североизточна България да разгледат забележителностите на чешката столица. Линията също така предлага планиране на ваканция на Черноморието на чехите, които искат да посетя морските ни курорти в разгара на сезона.

Втората сезонна линия от Варна до Франкфурт и обратно също предлага две честоти за пътуване през седмицата – събота и понеделник, които ще се изпълняват до края на летния сезон. Директните полети от Варна до германския град започват от 6 юли, а входната врата за цяла Европа - Франкфурт предлага много възможности за бизнес, културни събития и туризъм.

Тарифите за еднопосочен билет в икономична класа започват от 130 евро, а цената включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи напитки.

Още сега може да планирате своето незабравимо пътешествие от Варна до Прага и/или Франкфурт с удобните директни полети на „България Еър“. За повече новини, известия и актуални промоции следете уебсайта и мобилното приложение, както и социалните мрежи на националния превозвач.

 

Автор на статията:
Слав Велев
България еър директни полети Варна Прага Франкфурт директни полети от Варна Прага Франкфурт самолет директни полети варна дестинации летище варна летище Варна резервации полет прага полет варна прага полет варна франкфурт
0 коментара
fallback
fallback