IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
13:00 | 19 юни 2024
Обновен: 09:46 | 26 юни 2024

Джигит с баничарка от Добрич удари кола във Варна и избяга

Инцидентът се е случил на бул. "Константин и Фружин", посока бул. "Цар Освободител"

По материала работи: Слав Велев
Джигит с баничарка от Добрич удари кола във Варна и избяга

Кадър и ВИДЕО: Фейсбук/Добрин Драганов

Джигит с баничарка от Добрич удари кола във Варна и избяга. Това става ясно от кадри, споделени в социалната мрежа Facebook. Инцидентът се случил на бул. "Константин и Фружин", посока бул. "Цар Освободител".

Водачът на червената кола не спира след удара, той продължава да нарушава Закона за движение по пътищата, изпреварвайки и други превозни средства.

На споделените кадри дори се вижда как бял автомобил принудително се качва на тротоара, за да избегне удар с баничарката.

"На 17 юни 2024 г., в 17:04 часа, моята кола беше ударена от друг автомобил с регистрационен номер TX2654KX. За съжаление, виновният шофьор избяга от мястото на инцидента без да спре и продължи да застрашава и други водачи с безразсъдното си шофиране", пише потърпевшият.

Добрин Драганов вече е подал сигнал за случилото се в полицията.

"Ако някой има информация за този автомобил или шофьора му, моля да се свърже с мен! Благодаря предварително за помощта!", допълва мъжът.

Коментари

Ivan11 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна