IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
12:30 | 19 юни 2024
Обновен: 21:12 | 26 юни 2024

Община Варна търси шеф на дирекция "Екология и опазване на околната среда"

Крайният срок за подаване на документи е до 17:30 часа на 27 юни

По материала работи: Слав Велев
Община Варна търси шеф на дирекция "Екология и опазване на околната среда"

Община Варна обявява конкурс за директор на дирекция "Екология и опазване на околната среда". Минималните изисквания към кандидатите за заемане на длъжността са: степен на завършено образование – магистър, в професионална област природни или стопански науки. Изисква се и четири години професионален опит или придобит ранг ІІІ младши.   

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Мениджърски подход при управление на дирекция „Екология и опазване на околната среда“ и интервю. 

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17:30 часа на 27.06.2024г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол”, ет.4, стая 405, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Документите могат да се подават по електронен път на адрес: zvelinova@varna.bg. За целта  заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис. Телефон за контакт: 052/820 369, лице за контакт - Зорница Велинова.

Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата и на информационното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството срокове.    

За повече информация ТУК

Коментари

Новини Варна