IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:15 | 14 юни 2024
Обновен: 18:30 | 27 юни 2024

ТУ-Варна с плакет и грамота за принос в кръводаряването

Церемонията се проведе в Юнашкия салон

По материала работи: Слав Велев
ТУ-Варна с плакет и грамота за принос в кръводаряването

По повод Световния ден на доброволния кръводарител, който светът отбеляза за 20-ти път на 14 юни 2024 г., академичното ръководство на Технически университет – Варна получи благодарствена грамота и плакет за цялостен принос в доброволното и безвъзмездно кръводаряване. Церемонията, проведена в Юнашкия салон във Варна, беше организирана от Регионалния център по трансфузионна хематология – Варна под мотото: "20 години празник на даряването: благодарим на кръводарителите!".

На събитието присъства доц. д-р Павлина Наскова, зам.-ректор „Административна и стопанска дейност“ в ТУ – Варна, която прие наградата и благодари за признанието, като подчерта ангажираността на академичния екип и студентската общност в организираните инициативи и кампании за кръводаряване. Тя увери партньорите, че университетът ще продължи традициите на гражданска и социална отговорност, допринасяйки за подобряване на здравето и благополучието на общността.

Коментари

Новини Варна