IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:00 | 13 юни 2024
Обновен: 02:53 | 8 септември 2024

ФК "Спартак" Вн организира кампания по кръводаряване

Всички фенове и варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специална отстъпка от -20% във фен шоповете на клуба

По материала работи: Слав Велев
ФК "Спартак" Вн организира кампания по кръводаряване

Футболен Клуб Спартак Варна в партньорство с Районен център по трансфузионна хематология, представят за втора поредна година благотворителна кампания "Дари Кръв, Спаси Живот" II. Инициативата ще се проведе на 20.06.24 г. от 9:00-12:00 на стадион "Спартак" (Входа от към ул. "Прилеп").

От клуба призовават всички да се присъедините към този специален ден, посветен на солидарността и обичта към Варна и нейните жители.

Събитието "Дари Кръв, Спаси Живот" е част от инициатива на клуба за подкрепа на здравеопазването и е предназначено да спаси животи.

Мобилният пункт за дарение на кръв ще бъде на разположение на всички граждани на гр. Варна, които искат да направят добро дело.

С тази кампания от клуба искат да насърчим общността да се присъедини към благотворителната акция.

Всички фенове на Спартак Варна и варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специална отстъпка от -20% във фен шоповете на клуба.

Футболен Клуб Спартак Варна остава ангажиран с подкрепата на общността и се надява, че тази благотворителна кампания ще бъде успешна и ще допринесе за спасяването на много животи.
 

Коментари

Новини Варна