IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
10:30 | 12 юни 2024
Обновен: 10:29 | 16 септември 2024

Изловиха няколко подпийнали или надрусани шофьори във Варна

Всички прекараха по 24 часа в полицията

По материала работи: Слав Велев
Изловиха няколко подпийнали или надрусани шофьори във Варна

През вчерашния ден са задържани в арестите на Четвърто РУ и РУ Аксаково двама мъже – на 38 и 43 - годишна възраст, които са седнали да управляват МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила, съобщават от пресцентъра на полицията в мроската столица. Те са останали в полицейските управления за срок до 24 часа.  По случаите са образувани досъдебни производства.

Преди два дни, около обяд, в централната част на областния град, служители на пътна полиция спрели за проверка 34 и 40 - годишни варненци, известни на МВР, шофирали леки автомобили. Установено било, че водачите са седнали зад волана след употреба на наркотични вещества –  амфетамин и хероин. Мъжете са задържани с мярка до 24 часа. По случаите са започнати бързи производства.

Мъж на 41 години, от Добрич, у когото униформените от Първо  РУ открили наркотично вещество, е задържан в ареста. Извършената експертна справка показала, че нарушителят е държал в себе си хероин. По случая е образувано досъдебно  производство.

Коментари

Новини Варна