IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новини Варна
10:45 | 11 юни 2024
Обновен: 18:53 | 3 юли 2024

Комарджия го закъса, сви телефона на колега от игрална зала във Варна

Крадецът се оказал стар познайник на служителите на реда 

По материала работи: Слав Велев
Комарджия го закъса, сви телефона на колега от игрална зала във Варна

Комарджия го закъса, сви телефона на колега от игрална зала във Варна. 49-годишен варненец е задържан в полицейския арест на Първо РУ, след извършена от него кражба.

Наглото посегателство се случило в игрална зала в центъра на морската столица, от където мъжът взел мобилен телефон, оставен без надзор. Малко по-късно той е арестуван след преглед на камерите за видеонаблюдение в казиното.

 

Крадецът се оказал стар познайник на служителите на реда с влязла в сила присъда. 

По случая е образувано досъдебно производство, а отнетата вещ е предадена и присъединена към материалите по разследването.

Коментари

IVAN1 ( преди 3 седмици )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна