IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:40 | 2 юни 2024
Обновен: 23:04 | 7 септември 2024

Младеж се вряза с BMW в ограда на къща в Аксаково

Инцидентът е станал в 5 ч. тази сутрин

По материала работи: Слав Велев
Младеж се вряза с BMW в ограда на къща в Аксаково

Снимка: Фейсбук

Младеж с БМВ, във видимо нетрезво състояние, се е врязал с колата си в оградата на къща в Аксаково. Инцидентът е станал в 5 часа тази сутрин. За това алармираха самите потърпевши, които живеят на метри от гробищния парк в района.

Виновникът се е опитал да избяга от местопроизшествието, като дори нападнал вербално ошашавените потърпевши, които веднага сигнализирали за случващото се на тел. 112.

" Видях те къде живееш", заплашил той недоумяващите гражданите на Аксаково.

"В 5 сутринта трясък разлюля къщата. Едно " много добро момче" се вряза в оградата и като добросъвестен шофъор и възпитан гражданин тръгна да бяга. Пиян и дрогиран заплашва и кълне ....Само сутрин карал така.. Естествено,че ние сме виновни ,че си с 1,64 алкохол. Ние те надрусахме....и не ти помогнахме да избягаш...за да го направиш пак и на следващата седмица. Ти в двора дет се вика влезе...остава и да не ни знаеш къде живеем" ,споделят потърпевшите..

"Дайте на децата си ясна мисъл за цената на човешкия живот! Отсреща са гробищата....Нека не ги пълним повече. А това зависи от нас и това,което оставяме след нас!", призовават те.

Припомняме че зачестилите от началото на месец май тази година пътнотранспортни произшествия със загинали и с тежко ранени граждани, възникнали на територията Варна и областта, станаха основание за спешна среща между представители на ОА – Варна и Сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Варна.

Статистиката на ПТП сочи завишаване броя на ранените при инциденти. Към 28 май 2024 година регистрираните нарушенията са 44 298 броя, а общо отчетените за цялата 2023 година са 154 000. 321 са случаите на шофьори, употребили наркотици. Броят им расте, въпреки завишения контрол, въпреки регулярните и инцидентни проверки, които се извършват от контролните органи по пътищата.

Коментари

анонимен ( преди 3 месеца )
Няма полиция. Има само *** и дрифтъри по улиците.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
IVAN1 ( преди 3 месеца )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна