Варна 16°
fallback
Новини Варна
12:40 | 31 май 2024
Обновен: 01:11 | 20 септември 2024

Проф. Галин Цоков открива конференция на "Златните"

Събитието ще се проведе на 4 и 5 юни 2024 г. и ще събере на едно място над 200 участници

По материала работи: Слав Велев

Проф. Галин Цоков, министър на образованието и науката/Снимка: АРХИВ

Център за творческо обучение и Община Варна организират национална конференция "Цялостен подход в предучилищното и началното училищно образование". Събитието ще се проведе на 4 и 5 юни 2024 година в хотел Интернационал, к.к. Златни пясъци, Варна и ще събере на едно място над 200 участници.

Конференцията ще бъде открита от проф. Галин Цоков, министър на образованието и науката и ще представи успешни практики и иновативни подходи в образованието за деца в предучилищна и начална училищна възраст.

По време на конференцията участие ще вземат близо 30 водещи експерти в областта на образованието, ще има интерактивни работилници и ще бдат представени последните технологични нововъведения, които подпомагат учебния процес.

Събитието ще включва и дискусионни панели, където ще бъдат обсъдени предизвикателствата и перспективите пред българската образователна система. Участниците ще имат възможност да обменят опит и да установят нови партньорства. 

Автор на статията:
Слав Велев
Проф. Галин Цоков открива конференция във Варна Проф. Галин Цоков открива конференция във Варна конференция образование Варна цоков конференция образование варна образование варна Министър
2 коментара
fallback
fallback