IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новини Варна
11:40 | 29 май 2024
Обновен: 14:37 | 3 юли 2024

Този див, див изток: Кон пасе сред буйните треви на "Владиславово" (СНИМКИ)

Каубоят му се налива с бири нейде из квартала

По материала работи: Слав Велев
Този див, див изток: Кон пасе сред буйните треви на "Владиславово" (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук/Христо Хартинов

Гледки от най-западния квартал на Варна напомнят за Дивия запад, но в случая можем да кажем този див, див изток! Кон пасе сред дивите треви на варненския квартал "Владиславово". Свидетел на тази сюрреалистична гледка е станал жител на района и я е споделил в социалните мрежи. 

"Малко тъжен ми се види, а каубоят му най-вероятно се налива с бири нейде в тръстиката", пише друг потребител под поста.

Редица хора отбелязват аскетичния вид на животното. "Горкият! Умрял е от глад, та ребрата му се борят!", пише госпожа.

 

Наредбата за обществения ред на територията на община Варна забранява разходка и паша на селскостопански животни в градските зони. За жалост обаче липсата на контрол е очеваден.

Шест фирми са ангажирани с пролетното косене на зелените площи във Варна, като едната от тях обслужва и район „Вл. Варненчик“. Там са предвидени за обработка 1037 дка. площи, а коситбата трябва да приключи по график до края на този месец май.

Коментари

didier93 ( преди 1 месец )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна