Варна 29°
fallback
Новини Варна
15:45 | 28 май 2024
Обновен: 10:49 | 6 юли 2024

Прокуратурата пое сбиването между младежи в к.к. "Златни пясъци"

Арестувани са непълнолетни лица на 17 години, които са издирени и отведени от органите на МВР за разпити

По материала работи: Слав Велев

Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство, образувано по повод нанесена средна телесна повреда след побой на 20-годишно момче в к.к. "Златни пясъци". Както ИА "Черно море" съобщи по-рано за инцидент с пребити младежи след абитуриентски бал в близкия до морската столица курорт.

В ранните часове на 26 май 2024 година, при излизане от дискотека в курортния комплекс между две компании възниква спречкване. Стига се до сбиване, в резултат от което са пострадали двама млади мъже на възраст 20 години. Един от тях е получил средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на челюст, както и други наранявания. Другият е пострадал по-леко.

Пострадалите са установени пред увеселително заведение в к.к. Златни пясъци от полицейски екип, изпълняващ патрулна дейност. Незабавно е създадена организация за установяване и задържане на другата група, участвала в сбиването. Касае се за непълнолетни лица на 17 години, които са издирени и отведени от органите на МВР за разпити.

И към момента продължава работата по изясняване на обстоятелствата около случилото се, както и за изясняване съпричастността на всеки един от участниците в сбиването с оглед привличане към наказателна отговорност. Иззети са видеозаписи от всички налични в района на дискотеката камери за видеонаблюдение.

На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение заради това, че са допуснали децата им да бъдат без придружител в нощно заведение след 22:00 часа.

Автор на статията:
Слав Велев
прокуратура Варна сбиване златни пясъци сбиване младежи златни пясъци сбиване младежи Варна варна прокуратура Варна задържани арестувани абитуриентски балове абитуриентски балове Варна сбиване дискотека новини Варна криминални новини Варна
0 коментара
fallback
fallback