IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:39 | 21 май 2024
Обновен: 15:18 | 7 септември 2024

Полицейска акция в "Максуда", има арестувани

Униформените влязоха в квартала заради сигнали за купуване на гласове

По материала работи: Слав Велев
Полицейска акция в "Максуда", има арестувани

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Тази сутрин се е провела специализирана полицейска акция във варненския квартал "Максуда". Тя е за противодействие на престъпления по политически права на гражданите и противодействие на битовата престъпност.

Акцията се провежда на територията на цялата област, съобщи комисар Веселин Вълчанов, началник отдел "Криминална полиция" при Областната дирекция на МВР във Варна, цитиран от "Радио "Варна".

Униформените претърсват различни адреси в квартала. 

Всички служби на Областната дирекция на МВР са включени в операцията, допълни Вълчанов. Те са под надзора на прокуратурата. 

Изявление за медиите се очаква в 11 часа днес пред Областната дирекция на МВР във Варна, когато ще бъде обобщена информацията за задържаните и за хода на акцията. 

Коментари

didier93 ( преди 3 месеца )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна