IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
11:00 | 26 октомври 2023
Обновен: 02:49 | 8 септември 2024

В Белослав яко се краде, отмъкват дори и обувки

Арестуваха няколко младежи

По материала работи: Слав Велев
В Белослав яко се краде, отмъкват дори и обувки

Редица кражби стават ежедневно на територията на варненската община Белослав. За щастие полицията успява да разкрие не малка част от тях. Двама мъже, известни на МВР -  на 23 и на 24 години- са заловени след бързи оперативни действия на служителите на Четвърто РУ. Установено е, че няколко дни по-рано те са осъществили две домови кражба. Сигналите за извършените престъпления са подали пострадалите. Единият е проникнал в къща в Белослав, от където е задигнал два броя бензинови резачки, а по-големият- жител на Каменар, е откраднал куфар, перфоратори- 2 бр., такер, циркуляр, обувки от жилище във Варна. По случаите са образувани бързи производства.

Други двама нарушители – на 23 и 24 години- известни на МВР, отново чрез счупване на стъкло са извършили кражби на акумулатор на л.а. „Пежо“, паркиран пред дом в Белослав и от друга кола – авто СД, трансмитер и крачна помпа. По описа на Четвърто и Трето РУ срещу тях са образувани досъдебни производства.

Лек автомобил „Фиат“ е бил откраднат преди ден в Белослав. След бързи издирвателни действия на полицаите от Четвърто РУ, колата била намерена вчера – изоставена в същото населено място. Минути по-късно, служителите на реда, са установили и задържали извършителя на престъпното деяние – 23- годишен, местен жител, известен на МВР. По случая незабавно е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна