IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:45 | 9 юни 2015
Обновен: 00:52 | 13 септември 2024

Правят „Ден на бащата” във Военноморския музей

Входът е свободен

По материала работи: Златина Добрева
Правят „Ден на бащата” във Военноморския музей

На 13 юни от 10 до 18 часа с вход свободен и разнообразни забавления във Военноморския музей (ВММ) ще се проведе „Ден на бащата”, посветен на специалната връзка между детето и бащата.

„Денят на бащата“ е вече традиционен празник за Националния военноисторически музей в София, но тази година за първи път в инициативата се включва и ВММ.

Посетителите ще могат да разгледат постоянната експозиция на музея, а атракции и познавателни ателиета ще дадат вълнуващо начало на лятната ваканция.

Интригуващият морски свят ще очаква малки и големи с уроци по корабоплаване, от които ще научат с какви уреди и познания навигаторът управлява кораба и следва курса в открито море. А в училището по моделиране ще разберат лесно ли се създава модел на кораб.

Разнообразните интерактивни изненади не само ще стимулират детското логическо мислене, но и творческото въображение на малчуганите. Те ще бъдат предизвикани да построят хвърчило и да помогнат на роботите да оживеят. А в детското еко ателие ще дадат израз на фантазиите си в рисунка върху плат.

Коментари

Новини Варна