IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
11:40 | 9 април 2023
Обновен: 07:44 | 21 септември 2024

Огромен интерес към "Националните дни на кариерата" във Варна (СНИМКИ)

Над 30 компании се включиха във форума тази година

По материала работи: Слав Велев
Огромен интерес към "Националните дни на кариерата" във Варна (СНИМКИ)

Снимки: Община Варна

При огромен интерес премина форума "Национални дни на кариерата" тази година във Варна. Над 30 компании и много млади хора събра изданието през 2023 година в събота, в морската столица.

През целия ден студенти и млади специалисти провеждаха срещи с представителите на водещи работодатели от Варна и страната, за да получат повече информация за свободни работни места и стажантски позиции, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

Кметът на Варна Иван Портних посети изложението и поздрави участниците и Светлозар Петров, за енергията, с която утвърждава форума, полезен и за работодателите, и за младите, търсещи различни възможности за реализация.

"Сигурен съм, че много хора са започнали своя успешен професионален път от „Национални дни на кариерата“ и доказателство за това е фактът, че във Варна тези срещи преминават винаги при голям интерес", заяви кметът. 

Коментари

Новини Варна