IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
11:20 | 24 май 2015
Обновен: 22:50 | 18 октомври 2024

Шестима пострадаха при две катастрофи във Варна

Моторист се потроши заради дупка на пътя

По материала работи: Слав Велев
Шестима пострадаха при две катастрофи във Варна

Шестима души са пострадали при две катастрофи през изминалото денонощие във Варна, съобщиха от КАТ. При първият инцидент е пострадал моторист, който при преминаване с висока скорост по ул. „Прилеп” е влязъл в дупка и е паднал. Мъжът е без опасност за живота с контузии.

 

В друг инцидент регистриран вчера в 23.25 часа на бул. „Осми приморски полк” са се блъснали два леки автомобила. Следствие на катастрофата са пострадали 5-ма души. Те са с различни контузии, но без опасност за живота.

 

Общо 19 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и региона през изминалите 24 часа. От КАТ апелират водачите на автомобили и абитуриентите да се движат със скорост, която не би довела до риск за здравето им. Екипи на пътна полиция са разположени по всички направление, по които ще се движат абитуриентите.

 

С нормална интензивност е към този час движението по варненските улици. До момента в КАТ - Варна няма постъпила информация за сериозни проблеми в транспортната система на Варна. Пътните настилки са сухи.

Коментари

Новини Варна