Варна 18°
fallback
Новини Варна
18:20 | 12 май 2015
Обновен: 12:28 | 26 октомври 2024

С уреди за бойни спортове, оборудват „Юнашки салон“

Преди сезона, обновяват общинските спортни съоръжения и пособия

По материала работи: Слав Велев

Оборудване за бойни спортове, сцена с размери 8 на 8 метра и огледала са само част от компонентите по обществена поръчка, обявена от Община Варна. Сумата предвидена за спортните съоръжения възлиза на близо 100 000  лева с ДДС. Оборудването, което включва и професионален боксов ринг и татами, ще бъде за новоремонтирания „Юнашки салон“.

 

Над 60 000 лв. пък са предвидени за закупуване на спортни съоръжения, пособия и оборудване за нуждите на общинското предприятие „Спорт-Варна“. Прогнозната стойност на цялата поръчка е почти 152 500 лева без ДДС.

 

Поръчката предвижда осигуряване на мрежи за врати за мини футбол и стандартен футбол, за баскетбол, за волейбол, за тенис, за хокей на лед, баскетболни конструкции с табла и рингове за мрежи, батут и покривало към него. Едната от обособените позиции пък е ангажирана с осигуряването на 60 чифта кънки за лед с размери от 33 до 44 номер за нуждите на ледената пързалка в "Младост".

 

Продължителност на поръчката е 12 месеца за всяка от позициите. Срокът за подаване на оферти е до 26-ти юни. Ще се търси икономически най-изгодният вариант. Кандидатите могат да се явят за няколко от обособените позиции.

 

Черно море

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback