IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
10:10 | 18 юни 2021
Обновен: 10:45 | 13 септември 2024

Две коли осъмнаха с разбити стъкла във Варна

Апаши нанесли огромни щети, свили стари слънчеви очила. "БМВ" е със счупен панорамен прозорец, подозират отмъщение

По материала работи: Слав Велев
Две коли осъмнаха с разбити стъкла във Варна

Снимки: Фейсбук

Пореден случай на разбити коли от крадци във Варна. Два автомобила от марките "Тойота" и "БМВ" осъмнаха със счупени стъкла, става ясно от поредната публикация във Фейсбук.

"Тойота"-та е счупено предно дясно стъкло, а липсващите вещи от купето са… два чифта стари слънчеви очила. По думите на пострадалият, вероятно плячката ще послужи за "поредната дозичка".

"Предполагам, че наркоманчета ще изкарат 5-10 лева за поредната дозичка. Та да знаете, явно слънчевите очила са много атрактивни", написа Ивайло Шопов.

При вандалщината с "БМВ"-то е счупено задно обзорно стъкло. Случката станала на улица "Константин Величков" в централна градска част. Потърпевшият не е уточнил дали има откраднати вещи.

От публикувания от него кадър в социалната мрежа, се вижда, че колата е паркирана на тротоар. Това веднага породи съмнения, дали увреждането на стъклото не е именно зарди това.

Припомняме ви, че не малко граждани във морската ни столица завариха автомобилите си с липсващи и четирите гуми и джанти. Сред хората започва постепенно да се заражда идеята да вземат нещата в свои ръце, като обмислят организиране на групи, които да дежурят из кварталите, с надежда да хванат в крачка крадците и вандалите.

Коментари

Дани ( преди 3 години )
Баси колко злоба нация и насилника и потърпевшия пълни с гадост и зараза!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна