IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
08:05 | 20 април 2015
Обновен: 17:57 | 6 септември 2024

До обяд ще бъде слънчево

След пладне от север облачността ще се увеличава и вплътнява

По материала работи: Лиляна Трънкова
До обяд ще бъде слънчево

Преди обяд над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След пладне от север облачността ще се увеличава и вплътнява, но все още без валежи. Максимална температура на въздуха 12-14°, температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето е 2-3 бала.

Днес преди обяд ще е слънчево. След обяд от север ще започне увеличение на облачността, но валежи до вечерта не се очакват. Ще се появи умерен, в Северна България и силен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°. Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за април – ще се понижава. Такава е прогнозата на дежурния синоптик от НИМХ при БАН Красимир Стоев.

Преди обяд над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността ще се увеличава, все още без валежи. Ще духа до умерен, по билото на Стара планина и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 7°, на 2000 метра – около 0°.

 

Коментари

Новини Варна