Варна 16°
fallback
Новини Варна
12:29 | 25 март 2015
Обновен: 04:07 | 20 септември 2024

Организират срещи с домоуправителите във "Владиславово"

Предмет на дискусия ще са всички актуални проблеми за района

По материала работи: manager

Нова серия от срещи с домоуправителите във варненския квартал “Владиславовов”, организират от районната администрация през април. Основната тема на дискусиите ще бъде  "Актуални проблеми, решения и сигнали в микрорайона", уточнява кметът Неделчо Михайлов.

 

Първата от срещите ще бъде с домоуправителите от първи микрорайон и ще се проведе на 7 април, вторник от 18 часа в ОУ "Патриарх Евтимий". Следващата дискусия е предвидена за 14 април, вторник от 18 часа в училище "Стоян Михайловски", като на нея са поканени да присъстват живущите във втори микрорайон. В същия час на 21 април, вторник в училище "П.Яворов" ще бъде срещата с домоуправителите от трети микрорайон. На 28 април, вторник, от 18 часа в I-во основно училище е дискусията с жителите на четвърти микрорайон.

На срещите ще присъства кметът на “Владиславово” Неделчо Михайлов, зам.-кметът на района Юлиян Рязков, общинският съветник и председател на "Движение Нашият град" Андрей Василев и зам.-председателят на местния парламент във Варна Владимир Тонев.

 

Черно море

Автор на статията:
manager
0 коментара
fallback
fallback