IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:33 | 25 февруари 2015
Обновен: 07:35 | 13 септември 2024

Шофьори се търкалят с колите си по мокрия асфалт

46-годишен варненец пък помете мерцедес, спрял на червен светофар, с опела си.

По материала работи: Деян Михайлов
Шофьори се търкалят с колите си по мокрия асфалт

Мокрият асфалт се оказа голям проблем за „майсторите“ зад волана. Двама шофьори „паркираха“ по таван, след като изтърваха контрола над автомобилите си.

29 катастрофи с материални щети са регистрирани за едно денонощие във Варна, като в почти всички случаи причината отново е „несъобразена с пътните условия, в случаите мокър асфалт, скорост“.
Единият от тежките инциденти станал край Игнатиево. 19-годишен младеж стъпил по-здраво на газта на опела си, но возилото поднесло по мокрия път, излетяло и спряло по таван в канавката. Младежът е откаран в болница с контузии на ръката, коляното и лицето, прегледан е и е освободен, без опасност за живота.
46-годишен варненец пък помете мерцедес, спрял на червен светофар,  с опела си, след като колата му поднесе на кръстовището на булевардите „Янош Хуняди“ и „Цар Освободител“. При сблъсъка е ранен 49-годишен мъж, който пътувал в ударената кола. Той е с контузия на главата, прегледан е и е освободен, без опасност за живота.

Лиляна Трънкова
 

 

Коментари

Новини Варна