IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
16:49 | 11 декември 2014
Обновен: 20:32 | 18 октомври 2024

Общински тим ще рита благотворително

Турнирът на малки врати е в събота

По материала работи: Златина Добрева
Общински тим ще рита благотворително

Отбор по футбол на община Варна ще се включи в благотворителен футболен турнир на малки врати в събота (13 декември) в зала „Черно море“. Проявата се организира от Варненската и Великопреславска митрополия с подкрепата на община Варна в полза за храм „Св. прмчк. Прокопий Варненски” под наслов „Варненската Коледа”.
В отбора на община Варна ще има представители на дирекциите „Образование, младежки дейности и спорт“, „Управление на сигурността и опазване на обществения ред“, „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“, „Канцелария на кмета“, „Туризъм“ и Общинско предприятие „Спорт - Варна“.
В състезанието по футбол ще вземат участие около 20 тима, разпределени в групи, като първите два отбора продължават за участие във финалната фаза.
В рамките на благотворителната кампания „Варненската Коледа” са предвидени и други културни и спортни мероприятия, като благотворителен концерт, турнир по тенис на маса и шахматен турнир.~

Коментари

Новини Варна