IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
08:04 | 7 декември 2014
Обновен: 10:46 | 21 октомври 2024

Днес ще продължи да вали

Температурата ще стигне до 11 градуса

По материала работи: Лиляна Трънкова
Днес ще продължи да вали

Днес валежите в Северна и Източна България постепенно ще спират, но във Варна и областта ще продължи да вали слаб дъжд.По Черноморието ще бъде облачно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 9° – 11°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е около 8°-9°. В планините ще е облачно и мъгливо. Ще вали сняг, под 1300 м – дъжд. Вятърът ще е до умерен от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 1°.

Над Югозападна България, а по-късно и над централните райони на Южна, ще има разкъсвания на облачността. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Максимални температури в Дунавската равнина между 2° и 6°, в останалата част от страната между 7° и 12°, в София около 8°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за декември и през деня слабо ще се повиши.

Коментари

Новини Варна