IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
14:29 | 10 ноември 2014
Обновен: 11:35 | 27 август 2024

Вандали вилнеят по пътищата

Моторджия сритал с крак едно от страничните огледала на лека кола, докато се разминавал с нея

По материала работи: Лиляна Трънкова
Вандали вилнеят по пътищата

Необяснима агресия са единствените две думи, с които могат да се опишат действията на двама мъже. В крайна сметка и двамата завършили деня си в различни арести.
Първият екшън се разиграл край местността Харамията. 28-годишен варненец си карал колата по главния път, когато бил застигнат от моторджия с мощна ямаха. Без никаква причина моторджията сритал с крак едно от страничните огледала на леката кола, докато се разминавал с нея. Огледалото се откъртило, изхвърчало и ударило преднала лява врата на автомобила. Шофьорът спрял веднага и се обадил на 112, като описал моторджията и дал регистрационния номер на двуколесното. Малко по-късно той бил засечен от пътна полиция и спрян. Младежът е на 23 години и така и не успял да даде логични обяснения за действията си. Срещу него е образувано предварително производство.
Другият случай отново е свързан със счупено странично огледало на лека кола, но след солидно количество алкохол. 46-годишен софиянец се напил здраво във вилата на свой познат в Карантината и тръгнал да се прибира. По пътя сипел ругатни и обиди по всеки, който му се изпречи. Един мъж му направил забележка и скандалът пламнал за секунди. В разгара на препирнята столичанинът си излял яда върху огледалото на паркирания опел на опонента си. По данни на полицията мъжът не е е осъждан досега.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна