IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
12:58 | 28 октомври 2014
Обновен: 19:22 | 19 октомври 2024

Наркодилър-рецидивист остава в ареста

Магистратите прецениха, че на свобода той може да се опита да повлияе на свидетелите, които предстои да бъдат разпитани

По материала работи: Лиляна Трънкова
Наркодилър-рецидивист остава в ареста

30-годишен наркодилър остава в ареста с решение на Варненския окръжен съд. По данни на прокуратурата Юлиян Стоянов е с дебело криминално досие и е осъждан 4 пъти досега, включително и за разпространение на наркотици. Сегашното му обвинение отново е за пласьорство с условията на опасен рецидив. Магистратите прецениха, че на свобода той може да се опита да повлияе на свидетелите, които предстои да бъдат разпитани, или да се укрие от съдебно преследване.
Юлиян е обвиняем по досъдебно производство на ДАНС Варна, свързано с действията на група, разпространявала дрога в града. В хода на разработката разследващите установили, че Юлиян и други трима варненци системно се сдобиват с различна по вид дрога и я продават. Операцията по задържането му бе проведена на 24 октомври тази година. При последвалите процесуално следствени действия у Юлиян, в дома му и в автомивката, стопанисвана от него униформените открили и иззели близо 300 грама марихуана, хашиш, множество самозалепващи се пакетчета и електронни везни. По отношение на всички четирима задържани, разследвани за системно наркоразпространение, е било повдигнато обвинение за тежко престъпление.

 

Коментари

Новини Варна