IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
08:58 | 2 юли 2015
Обновен: 16:26 | 7 септември 2024

Къде смятате да прекарате летния си отпуск?

Попитахме варненци къде ще прекарат ваканцията

По материала работи: Деян Михайлов
Къде смятате да прекарате летния си отпуск?

С напредването на летния сезон наближават и месеците за отпуск и почивка. В първия ден на юли попитахме варненци къде ще прекарат ваканцията си, море ли предпочитат, или планина, родните курорти или чуждестранните дестинации.

Пламен Цанков


Ще почивам по нашето Черноморие. Предпочитам Шкорпиловци и Русалка. Бил съм и в Гърция, и в Турция, но там водата е много солена. Малко ме притеснява чистотата на водата, но се надявам с новите пречиствателни станции нещата да се подобрят. 


Мирослав Павлов


През ваканцията ще съм на Златни пясъци със семейството. По нашето Черноморие обичам да почивам и в Бургас. Иска ми се да мога да си позволя отпуска в Маями.


Марина Давидкова


Миналата година прекарах ваканцията си на Рилските езера. Тази година ще почивам по нашето Черноморие, може би на юг. Не сме решили още къде, почти навсякъде сме били. 


Тошко Илиев


През цялата година сме си до морето. Обичам ваканциите си да прекарвам на планина със семейството. Тази година като дестинация сме избрали Триград.


Ина Иванова


Вече знаем какво е по нашето Черноморие и тази година сме решили да разнообразим. Ще отидем в Турция, по-конкретно в Анталия. Не съм обмисляла вариант за почивка на планина.

 

Славена Атанасова

Тази година отпуската ще я изкараме в Гърция. Ще почиваме при наши познати там. Всяка година прекарваме ваканциите си на различно място, но предимно по ведомствени бази, имаме 3 деца и в нашето семейство организациите стават трудно.


Веси Иванова


Аз съм пенсионерка. Всяко лято правя по 30 - 40 бани по нашето Черноморие и наесен отивам в Турция да разнообразя. Задължително ходим и из Балкана, аз съм родом от Елена, и там отивам всяка година на гости на мои близки.


Александър Георгиев


Аз съм от тук и тук ще прекарам ваканцията си. Винаги ще почивам по нашето Черноморие, от него по-хубаво няма.

 

ДЕНИСЛАВ КИРОВ


Снимки ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Коментари

Новини Варна