IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:46 | 26 април 2015
Обновен: 00:36 | 5 септември 2024

Болен шефът на “Спортпалас” пуска свои снимки от чужди курорти

Мирослав Коларов се издирва за среща със спортния министър

По материала работи: Борис Проданов
Болен шефът на “Спортпалас” пуска свои снимки от чужди курорти

Шефът на НСБ „Спортпалас" Мирослав Коларов пускал във “Фейсбук” снимки от чужбина, но пък от 6 месеца не е стъпвал на работното си място. Разкритието направи спортният министър Красен Кралев, който инспектира базата. Коларов не ходи на работа, защото от близо половин година депозира болнични.


“Независимо от всичко, от болничните листи се вижда, че Мирослав Коларов от 6 месеца е със заболяване. Това очевидно му пречи, да изпълнява служебните си задължения. Във “Фейсбук” пък виждаме негови снимки от чужди държави. Това е предмет на друг разговор. Бих искал да проведа среща с него, когато дойде на работа", каза Красен Кралев пред журналисти във Варна.


Той не предвижда промени в ръководството НСБ “Спортпалас”, освен евентуално за ръководителя. Това обаче ще се реши, след като в Министерството на младежта и спорта разберат какво точно е здравословното състояние на Мирослав Коларов.


Според Красен Кралев заместниците на директора се справят отлично. НСБ “Спортпалас” има ръст от над 10% на приходите, сравнено с 2014 г. Икономиите в разходната част пък са около 20%.


Комплексът ще излезе на свободния пазар. За целта се разработва стратегия, набляга се на гъвкавост при ценообразуването, особено при преговори с туроператори, клубове и спортни федерации.

 

Коментари

Новини Варна